Search
Close this search box.
Plens90 - Logotip

Plens 90

PLENS90 és una empresa amb gairebé de 70 anys d’experiència dedicada a la representació de productes siderúrgics, subministrament industrial, fontaneria i calefacció.

Jordi Viladot representa la segona generació en aquesta activitat que va començar el seu pare Lluís el 1954 com a representant d’Esteban Orbegozo. D’aquells inicis, fa més de 60 anys, encara es treballa amb ATUSA, empresa que als seus orígens va pertànyer a la família Orbegozo.

 

Durant aquests anys, hem representat empreses líders al sector com Marcial Ucín, Aratubo o Tallers La Salve.

Actualment seguim representant ATUSA, especialista en accessoris de ferro mal·leable, i hem afegit a la nostra cartera de clients a Fijaciones FYT, líder en fixacions per a edificis industrials i a VALHIDRA, experts en vàlvules i components hidràulics.

anys d'experiència
+ 0
m2 de parcel·la
0
m2 de magatzem
0

Magatzem

Disposem del nostre propi magatzem així com d’una logística avançada, situat a 5 km de l’autopista AP7.

Ens trobem a Palau Solità i Plegamans, situat a la comarca del Vallès Occidental, a uns 32 km de la ciutat de Barcelona. Aquesta comarca és una zona logística important de Catalunya, seu de grans multinacionals.

Plens 90 es troba sobre una parcel·la de 1400 m2 i el nostre magatzem disposa d’una capacitat de 780m2 per emmagatzemar els productes de les nostres marques representades

Lloguem part del nostre magatzem per a empreses interessades a guardar els seus productes.

Vols que representem la teva marca?

La teva marca des de Plens90, a Catalunya i Balears!

Ens trobem a Palau Solità i Plegamans, situat a la comarca del Vallès Occidental, a uns 32 km de la ciutat de Barcelona. Aquest municipi és un important nus de comunicacions per carretera i autopista, seu de grans multinacionals.

Contacta'ns

Nos encontramos en Palau Solità i Plegamans, situado en la comarca del Vallés Occidental, a unos 32 km de la ciudad de Barcelona. Este municipio es un importante nudo de comunicaciones por carretera y autopista, sede de grandes multinacionales.

Contáctanos