Search
Close this search box.
Plens90 - Logotip

Política de privacitat

Introducció

A Plens 90 Grup Empresarial S.L., sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la rigorosa privacitat de la informació personal que ens confien, incloem aquesta declaració de privacitat amb l’objecte del fet que siguis conscient de la política en el tractament de les dades personals que s’obtenen dels visitants i usuaris.

Com usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar en la web. Si no ho acceptes, has d’abandonar la web, sense fer ús d’ella ni del seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

Responsable del tractament de dades 

El titular de la web i responsable del tractament de dades és Plens 90 Grup Empresarial S.L. amb CIF B60516101, per contactar pots emprar l’adreça de correu electrònic [email protected], el telèfon +34 93 453 90 25 o correu postal a Templer Guiu, 47 – 08184 Palau-Solità i Plegamans, Barcelona.

Finalitat del tractament de dades

En la nostra web, existeixen apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions de la nostra web i d’alguns programes que es distribueixen. Nosaltres t’assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de manera confidencial.

Les dades s’emmagatzemaran mentre existeixi previsió del seu ús per a la fi per al qual van ser recollides.

No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades.

La web pot utilitzar cookies, consulta la nostra política de cookies.

Legitimació del tractament de dades

L’ús de les teves dades s’efectua perquè ens dónes el teu consentiment per utilitzar les que ens proporciones en els formularis per un ús específic que s’indica en cadascun d’ells. Totes les teves dades només són necessàries per a usos concrets pels quals se’t sol·liciten, si no ho fas, aquests serveis no són possibles.

Transferències i cessions de dades

Existeix un compromís ferm per part nostre que les dades que proporcionis a Plens90, no seran venudes ni cedides a terceres persones sense el teu previ consentiment, per a cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

La nostra web conté enllaços cap a altres webs de tercers. Plens90 no es fa responsable per les polítiques i pràctiques de privacitat d’aquestes altres webs.

Drets dels interessats

Tens dret a accedir a la informació que sobre la teva persona estigui emmagatzemada en les nostres bases de dades, rectificar-la en cas d’errada, suprimir-la, limitar-la, oposar-te al seu tractament i retirar-ne el consentiment si aquest és el teu desig. Per fer-ho només has d’escriure un e-mail a l’adreça de correu electrònic: [email protected]. Et contestarem qualsevol consulta, comentari o aclariment que ens facis al respecte.

Per a més informació sobre temes relacionats, la web de referència de la xarxa espanyola és la Agencia de Protección de Datos, a la que tens dret a reclamar.

Nos encontramos en Palau Solità i Plegamans, situado en la comarca del Vallés Occidental, a unos 32 km de la ciudad de Barcelona. Este municipio es un importante nudo de comunicaciones por carretera y autopista, sede de grandes multinacionales.

Contáctanos

Ens trobem a Palau Solità i Plegamans, situat a la comarca del Vallès Occidental, a uns 32 km de la ciutat de Barcelona. Aquest municipi és un important nus de comunicacions per carretera i autopista, seu de grans multinacionals.

Contacta'ns